Nykyheprean jatkokurssi jatkuu keväällä 2022

Alkaa pvm

Päättyy pvm

Kurssin kuvaus

Ryhmä 1 jatkaa kutakuinkin samalla tasolla kuin syksyn ryhmä. Ryhmä 2 sopii sellaisille, jotka haluavat päästä puhumaan entistä enemmän hepreaa, ja jotka eivät kaipaa opettajan ”tulkkausta” suomeksi. Kevään aikana on tulossa keskusteluja, debattia, uutisia ja niistä keskustelua jne.
Opetuskerrat ovat: 
 
22.1. 
12.2.
12.3.
9.4.
7.5. 
Ryhmän 1 kurssimaksu on 85 euroa. 
Ryhmän 2 kurssimaksu on 110 euroa.
Kummatkin kurssit yhteishinta 160 euroa. 
Kurssimaksun voi maksaa sovittaessa kahdessa erässä.
Ilmoittaudu 13.1. mennessä yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä sähköpostia otsikolla Heprea jatkokurssi 1 tai 2: ilmoittautuminen, jotta löydän varmasti viestisi. Vahvistan ryhmän toteutumisen viimeistään 15.1.22 mennessä.
Ryhmä osaa preesensin lisäksi menneen aikamuodon pa’al-, pi’el- ja hif’il-verbiryhmät. Lisäksi keskustelemme, harjoittelemme niin puhekieltä, slangia kuin kirjakielistä ilmaisua, luemme, tutkimme uutisia ja ajankohtaisaiheita, teemme pari- ja pienryhmäharjoituksia Zoomin breakout roomeissa (opettaja siirtää opiskelijat omaan tilaan ja sieltä takaisin) ja lisäksi teemme pieniä kirjoitusharjoituksia. Oppikirjat ovat edelleen Ulpan ivrit + Opi hepreaa!
Lähetän kurssilaisille linkin tunneille hyvissä ajoin ennen ensimmäistä kertaa.
Jos opetuskertoihin tulisi muutoksia tai tuntia ei olisi mahdollista pitää opettajan nettiyhteyden toimimattomuuden tai teknisten ongelmien vuoksi, siirretään kyseinen kerta toiseen kertaan.

Opetuksen ajankohta

Lisätietoja

Yhteys

Toimittaja, opettaja ja kielenkääntäjä
Ninarose Maoz
Tel. +358-400-803 670

ninarosemaoz@gmail.com | Yhteydenottolomake

Logo w. Slogan FIN (RGB) (NoBrdr) (NoBckgrd) (480x128)