Nykyheprean jatkokurssi jatkuu syksyllä 2021

Alkaa pvm

01/23/2021

Päättyy pvm

05/15/2021

Kurssin kuvaus

Hei!
Tässä infoa jatkokurssista, joka on kokoontunut aiemmin Espoossa kerran kuussa. Mukaan voi hypätä nyt helposti muualtakin.
Koronasta johtuen heprean edistyneiden opiskelijoiden (vähintään muutama vuosi opiskelua) kurssi siirtyy nyt kevään ajaksi Zoomiin. Syksy näytti, että zoomilaiset pärjäsivät hyvin ja etäopiskelussa on myös paljon hyötyjä. Pienen opettelun jälkeen kaikki hallitsivat ne muutamat toiminnot, joita tunneilla tarvitaan. Tärkeimmät niistä on kamera ja mikrofonin käyttö (on/off). Yliopisto-opiskelijoiden kanssa teimme jopa näytelmiä, joista tuli tosi kivoja.
Kokoonnumme edelleen lauantaisin, mutta hieman lyhyemmällä formaatilla eli kolmen oppitunnin verran + tauot= 2,5 h kerrallaan. Ajankohta on edelleen sama: aloitamme kello 11 ja päätämme klo 13.30. Kokoontumiskertoja on yhteensä viisi.
Päivämäärät ovat:
23.1.2021
20.2.
20.3.
17.4.
15.5.
Jatkamme pi’elin menneen aikamuodon harjoittelua, keskustelemme, harjoittelemme niin puhekieltä, slangia kuin kirjakielistä ilmaisua, luemme, tutkimme uutisia ja ajankohtaisaiheita, teemme pari- ja pienryhmäharjoituksia Zoomin breakout roomeissa (opettaja siirtää opiskelijat omaan tilaan ja sieltä takaisin) ja lisäksi teemme pieniä kirjoitusharjoituksia. Kevään aikana tulee kotitehtäväksi kirjoitelma ja pari/ryhmätyö. Oppikirjat ovat edelleen Ulpan ivrit + Opi hepreaa!
Lähetän kurssilaisille linkin tunneille hyvissä ajoin ennen ensimmäistä kertaa. Linkki on sama koko kevään ajan.
Jos opetuskertoihin tulisi muutoksia tai tuntia ei olisi mahdollista pitää opettajan nettiyhteyden toimimattomuuden tai teknisten ongelmien vuoksi, siirretään kyseinen kerta toiseen kertaan. Tunteja ei tallenneta.
Zoomin tietoturvallisuudesta on ollut keskustelua mediassa keväällä 2020. Nyt jo monet yritykset ja yliopistot ovat siirtyneet Zoomin käyttöön, ja maksullisessa lisenssiversiossa tietoturva pitäisi olla kunnossa. Tunnit pidetään järjestäjän eli minun lisenssilläni, joten osallistujien ei tarvitse hankkia omaa lisenssiä erikseen.
Kevään kurssin hinta on 78 euroa. Kokeilukerta (20 e), joka vähennetään kurssimaksusta jos opiskelija päättää osallistua koko kurssille.
Linjoille voi tulla jo ennen tunnin alkua jutustelemaan ja vaihtamaan kuulumisia ja testaamaan, että kaikki toimii. Itse myös opastan parhaani mukaan Zoomin käytössä. Zoomin kautta voitte pitää myös omaa ”läksykerhoa” tai kahvitteluhetkiä hepreaksi kurssikertojen välissä. Voisi olla hyvä idea sopia valmiiksi, että puolessa välissä eli kahden viikon jälkeen on yksi tällainen kerta samaan aikaan, klo 11 alkaen ja ne tulevat paikalle, jotka haluavat/ehtivät. Näin ei tulisi pitkää taukoa hepreasta.
Ilmoittaudu 10.1.2021 mennessä laittamalla viestiä sähköpostiini: ninarosemaoz@gmail.com otsikolla ”Ilmoittautuminen heprea kevät 2021”. Ilmoitathan jos osallistut vain kokeilukerralle!
Kaikkea hyvää uudelle vuodelle 2021! 🌟 Ja vaikkei nyt etäopetus innostaisi, toivon, että myöhemmin taas tapaamme luokassa tai muissa merkeissä.

Opetuksen ajankohta

Lisätietoja

Yhteys

Toimittaja, opettaja ja kielenkääntäjä
Ninarose Maoz
Tel. +358-400-803 670

ninarosemaoz@gmail.com | Yhteydenottolomake

Logo w. Slogan FIN (RGB) (NoBrdr) (NoBckgrd) (480x128)