Nykyheprean jatkokurssi jatkuu syksyllä 2021

Alkaa pvm

09/04/2021

Päättyy pvm

12/18/2021

Kurssin kuvaus

Hei!
Tässä infoa jatkokurssista, joka on kokoontunut aiemmin Espoossa kerran kuussa. Mukaan voi hypätä nyt helposti muualtakin.
Koronasta johtuen heprean edistyneiden opiskelijoiden (vähintään muutama vuosi opiskelua) kurssi siirtyy ainakin syksyn 2021 ajaksi Zoomiin. Syksy näytti, että zoomilaiset pärjäsivät hyvin ja etäopiskelussa on myös paljon hyötyjä. Pienen opettelun jälkeen kaikki hallitsivat ne muutamat toiminnot, joita tunneilla tarvitaan. Tärkeimmät niistä on kamera ja mikrofonin käyttö (on/off). Yliopisto-opiskelijoiden kanssa teimme jopa näytelmiä, joista tuli tosi kivoja.
Kokoonnumme edelleen lauantaisin, mutta hieman lyhyemmällä formaatilla eli kolmen oppitunnin verran + tauot= 2,5 h kerrallaan. Ajankohta on edelleen sama: aloitamme kello 11 ja päätämme klo 13.30. 
Jatkamme hif’il-verbiryhmän menneen aikamuodon harjoittelua, keskustelemme, harjoittelemme niin puhekieltä, slangia kuin kirjakielistä ilmaisua, luemme, tutkimme uutisia ja ajankohtaisaiheita, teemme pari- ja pienryhmäharjoituksia Zoomin breakout roomeissa (opettaja siirtää opiskelijat omaan tilaan ja sieltä takaisin) ja lisäksi teemme pieniä kirjoitusharjoituksia. Kevään aikana tulee kotitehtäväksi kirjoitelma ja pari/ryhmätyö. Oppikirjat ovat edelleen Ulpan ivrit + Opi hepreaa!
Lähetän kurssilaisille linkin tunneille hyvissä ajoin ennen ensimmäistä kertaa.
Jos opetuskertoihin tulisi muutoksia tai tuntia ei olisi mahdollista pitää opettajan nettiyhteyden toimimattomuuden tai teknisten ongelmien vuoksi, siirretään kyseinen kerta toiseen kertaan.
Zoomin tietoturvallisuudesta on ollut keskustelua mediassa. Nyt jo monet yritykset ja yliopistot ovat siirtyneet Zoomin käyttöön, ja maksullisessa lisenssiversiossa tietoturva pitäisi olla kunnossa. Tunnit pidetään opettajan lisenssillä, joten osallistujien ei tarvitse hankkia omaa lisenssiä erikseen.
Tervetuloa opiskelemaan hepreaa syksyllä 2021!
Kotitehtäviä tulee joka kerralla. Lisäksi syksyn aikana teemme pienen dialogin pareittain tai pienessä ryhmässä, jotka esitämme tunnilla.
Opetuspäivät ovat lauantait:
4.9.21
2.10
30.10
27.11
18.12
 
Jos kurssipäivä peruuntuisi opettajan sairaudesta tai muusta syystä, järjestetään mahdollisuuksien mukaan uusi, korvaava kerta.
Kurssin hinta on 85 euroa. (Kokeilukerta 25 euroa, josta saa hyvityksen ilmoittautuessaan koko syksyksi.)
Varaa paikkasi tämän sivun yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse otsikoimalla viestisi: Heprean jatkokurssi syksy 2021, jotta löydän varmasti kaikki ilmoittautumiset.
 
Lisäksi keväälle/kesälle 2022 on koronatilanteen salliessa suunnitteilla kielikurssi Israeliin, jossa tutustumme myös israelilaiseen ruokaan ja luontoon, mutta tästä lisäinfoa myöhemmin.

Opetuksen ajankohta

Lisätietoja

Yhteys

Toimittaja, opettaja ja kielenkääntäjä
Ninarose Maoz
Tel. +358-400-803 670

ninarosemaoz@gmail.com | Yhteydenottolomake

Logo w. Slogan FIN (RGB) (NoBrdr) (NoBckgrd) (480x128)